Inscriu-te a la lliga

Arriba la primera edició del Torneig Champions Alp 2018

Arriba la primera edició del Torneig Champions Alp 2018

Els dies 1, 2 i 3 de juny es disputarà a la Cerdanya el torneig Champions Alp 2018. Es tracta d’un torneig amb equips de nivell per a categories benjamí, aleví i infantil. Ja ha confirmat la seva assistència l’A.E. Les Corts UBAE.

 

Enguany EnterTrainSports organitza a Alp, la Cerdanya, un torneig el primer cap de setmana de juny. La competició que ja compta amb el suport de l’A.E. Les Corts UBAE vol convertir-se en un torneig de qualitat i de referència dels finals de temporada.

 

El torneig vol ser un premi per a aquells equips que hagin realitzat una gran temporada i hagin competit a un bon nivell a les seves respectives divisions i d’aquesta manera puguin concloure l’any en una competició amb altres equips de característiques similars. L’objectiu es veure competir bons equips sense la pressió que representen els resultats d’una competició oficial i a la vegada gaudir del futbol sala en un ambient sa d’esportivitat premiant d’aquesta manera l’esforç i compromís que han tingut al llarg dels mesos.

 

Podeu llegir tota la informació al següent enllaç així com també posar-vos en contacte en cas de voler formar part d’aquest torneig.

 

http://entertrainsports.com/sites/all/themes/entertrain/docs/presentacio...