Inscriu-te a la lliga

Èxit del Campus de Futbol Sala Alp 2017

Èxit del Campus de Futbol Sala Alp 2017

La primera setmana de juliol va tenir lloc a Alp la sisena edició del Campus de Futbol Sala. Enguany, l’estada dirigida a nois i noies d’entre 8 i 16 anys presentava una novetat, l’organització conjunta per part d’EnterTrainSports i l’AE Les Corts UBAE.

 

Els 85 nens i nenes que van ser partícips del Campus de Futbol Sala Alp 2017 (del 2 al 8 de juliol) i que enguany venien de diferents punts de Catalunya com Barcelona, Sabadell, Òdena, La Cerdanya, entre altres, van gaudir d’una setmana plena de bons moments i diferents activitats que van girar entorn l’eix principal de l’estada, el futbol sala. Un total de set grups diferents van trepitjar el parquet per entrenar diferents aspectes tècnics i tàctics.  No tot va ser futbol sala, també va haver-hi temps per relaxar-se a la piscina o ficar les cames a l’aigua freda del riu, disputar grans partits de futbol 7 al camp de gespa natural i fins i tot participar en tornejos de ping-pong i de FIFA a la PlayStation.

 

Cal destacar les tres visites que van rebre els nostres jugadors i jugadores. El primer dia de campus vam poder gaudir de la presència del Julio Gracia, delegat del 1r equip del Barcelona Lassa, entrenador de porters de la base del mateix club i que havia estat porter de gran nivell jugant a equips de la màxima divisió. En Julio va dirigir una sessió d’entrenament amb el grup dels més grans, va preparar també una sessió per tots els porters del campus i finalment va explicar-nos la seva feina i va acceptar preguntes entorn la seva tasca al primer equip i el Barça. El segon dia, dimarts, tots els nanos van poder compartir pista amb el Sergio González i l’Oriol Santos. Dos joves jugadors que enguany s’han proclamat campions a Segona Divisió amb el Barcelona Lassa “B”. A més el Sergio ha debutat amb el 1r equip i ha estat el segon màxim golejador de la categoria de plata. Tots van posar-se les botes de jugar i van participar en tots els entrenaments del dia tenint un tracte genial amb els nois i noies, i es que tots dos l’any passat havien estat monitors del nostre campus! Un exemple a seguir pels més petits!

 

Els següents dies els entrenaments van seguir combinant-se amb activitats i excursions. Els més petits van fer la sortida al parc aquàtic d’Err i els més grans a La Molina on van fer un circuit de cordes i tirolines pels arbres i tubbing. La tarda de dimecres va ser especial, doncs es va dedicar a la realització d’un seguit de proves tècniques i la mateixa nit es va realitzar una gran gimcana per tot el poble. Divendres va servir per tancar el campus amb l’organització de dos tornejos, un de petits i un altre de grans que van ocupar tot el dia i en que es va poder veure molt nivell enmig d’un gran ambient, fet que resumia la gran de setmana de futbol sala que es va viure.

 

Dissabte al matí va ser el moment d’acomiadar-nos amb un acte de clausura amb totes les famílies on es va poder veure un video resum de tota la setmana i es va fer l’entrega d’obsequis a tots els participants. Finalment el campus va concloure amb un pica-pica a Ca l’Eudald, l’hotel que juntament amb l’hotel Jaume, va acollir tan bé a tots els participants al llarg de la setmana.